• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bartafel Live Edge

1 / 1
€645,00
De Live Edge is een massieve, dikke boomstamtafel. Het blad is verkrijgbaar in verschillende formaten en je kiest zelf een onderstel. Zo personaliseer je deze robuuste, massieve bartafel helemaal naar jouw wens!
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bartafel Live Edge

De Live Edge is een massieve, dikke boomstamtafel. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elk tafelblad uniek en haal je een exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief.

De Live Edge tafelserie kun je naar eigen wens aanpassen. Onder de hoektafelbladen passen diverse onderstellen die in meerdere kleuren leverbaar zijn, van een strakke U tot een stoere X leg. Hiermee maak je jouw unieke tafel helemaal passend bij jouw interieur!

Het is tevens mogelijk om deze hoektafel te laten behandelen met een gekleurde lak (zwart, rustiek of grey wash) en/of te laten aflakken met een transparante lak (vlekken- en vuilafstotend). Informeer voor de mogelijkheden.

Bekijk voor meer informatie de productflyer:
https://www.urbansofa.nl/wp-content/uploads/2022/01/UrbanSofa-Live-Edge-Tafelserie.pdf