Amberblokjes; interieurtrend van het moment!

Amberblokjes; interieurtrend van het moment!

De heerlijke geur van amberblokjes komt je tegemoet. Je komt de Oosterse geurblokjes tegenwoordig bijna overal tegen. En zeg nou zelf; ze laten je huis toch heerlijk ruiken?

Geuren en kleuren

Amberblokjes kom je tegen in vele geuren en kleuren. Er past dus altijd wel een geur bij jou. Misschien houd je meer van een zoete, of juist van een wat kruidige geur. Onze collectie amberblokjes bevat momenteel de geuren zoals musk, vanilla, brown amber en lavendel. De geuren musk, brown amber en lavendel laten een heerlijke kruidige geur van amber achter. Of wellicht heb je liever een zoete geur, dan is de geur vanilla meer geschikt.

De kleuren van de amberblokjes zijn veelal verschillend. De ene geur is off-white van kleur en de ander heeft een bruine of blauwpaarse kleur. De geurblokjes zijn dus ook goed te matchen in je interieur.

 

 

 

Hoe gebruik je amberblokjes?

Amberblokjes kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Namelijk als lichaamsparfum, kleding- en luchtverfrisser en als huisparfum;

 

- Je kunt ze smelten in een geurbrander

- Je kunt ze decoratief neerleggen in een mooi schaaltje. Bijkomend voordeel: het verspreidt een heerlijke geur in je badkamer of toilet

- Als lichaamsparfum wrijf je het blokje licht over de huid

- Leg ze in je (linnen)kast en je kleding zal een heerlijke geur krijgen

- Laat ze smelten op een schoteltje bij de verwarming

- Schaaf wat van het blokje af en stop het in de stofzuigerzak voor een constante geurverspreider bij het stofzuigen.

 

De geur van amberblokjes blijft ongeveer een jaar behouden. Wanneer de geur na een tijdje wat minder wordt, kun je met een mesje of kaasschaaf wat van het blokje afschrapen, zodat de geur weer opnieuw vrij komt. Tip; gebruik het schaafsel om op te branden in een geurbrander of gooi het in de stofzuiger voor een lekkere huisgeur.

 

Wil jij amberblokjes in huis halen? Je shopt ze via onze webshop. Per stuk € 3,95 of 3 stuks voor € 10,-!