Showroom Update bij Lauran Wonen

Showroom Update bij Lauran Wonen

Sinds de lockdown periode is ingegaan, en de winkel gesloten is voor publiek, hebben wij niet stilgezeten. Intussen zijn de wanden van de benedenverdieping in een mooie lichte kleur geschilderd, is ook de zolder voorzien van een nieuwe kleur verf op de muur en is de hoofdtrap zwart gemaakt. Wij zijn blij met het resultaat, we hopen jullie straks ook!

In deze blog lichten wij onze vernieuwde stijlhoek in de etalage uit. 

 

 

Wat is er fijner dan het binnen goed en gezellig te hebben in de winter. Er knus bij zitten onder een zacht plaid in de lekkere bank Merano of draaifauteuil Barga, en de voetjes op een zacht kleed. Warme verlichting zorgt voor een aangename sfeer. Rechts naast de antraciet kleurige fauteuil Merano staat de Lacio leeslamp van Frezoli Lighting en het stoere tv meubel Basto uit de collectie van Tower Living. Hierop ter decoratie een dikke schapenvacht en een oude deur uit Indonesië. Om het geheel af te maken wat oude potten en gezichten op standaard van Mattz. 

 

 

 

Achter de 3-zits sofa Merano van UrbanSofa hangt een canvas van het merk Hamellton Art. De bank is afgestyled met kussens van o.a. Brynxz. Contrasten in kleur zorgen voor een speels effect. Links van de bank staat een echte eyecatcher; de vloerlamp Rope. Hang hier een mooie led lamp in en het sfeerplaatje is compleet.

 

 

Al onze huidige bestellingen en uitleveringen lopen gelukkig gewoon door. Wat er voor ons steeds meer is bijgekomen, is het bezoek aan huis bij klanten. Wat houdt dit in zul je je misschien afvragen? Wellicht ben je op zoek naar een nieuwe bank, een vloerkleed of een sfeervolle lamp? Maar vindt je het lastig dat je het product niet in het echt kunt zien, voelen en ervaren? Dan hebben wij de oplossing hiervoor. Wij komen met onze Lauran Wonen bus aan huis en nemen meubels, verlichting, stofstalen etc. mee. Bijkomend voordeel hiervan is dat de klant in zijn of haar eigen huis op zijn gemak kan zien wat mooi staat. Wil jij dit ook, neem dan contact met ons op via [email protected] of maak een afspraak via onze website. Voor klanten die verder weg wonen, bieden wij de mogelijkheid te videobellen.

 

Wij zullen in een van de volgende blogs een uitgebreider verslag doen van enkele projecten. 

 

Foto's: Lauran Wonen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.