• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buffetkast Mixed Wood

Deze fraaie landelijke buffetkast is gemaakt van gerecycled teakhout, afkomstig van oude banken en huizen. Dit geeft de kast een doorleefd en warm uiterlijk mee. Deze buffetkast bestaat uit twee delen, een onder- en een bovenkast. Prijs op aanvraag.
Buffetkast Mixed Wood

Deze fraaie landelijke buffetkast is gemaakt van gerecycled teakhout, afkomstig van oude banken en huizen. Dit geeft de kast een doorleefd en warm uiterlijk mee. Deze buffetkast bestaat uit twee delen, een onder- en een bovenkast. De kast heeft twee openslaande deuren met spagnoletsluiting en vier grote laden.

Deze uitvoering is 120 x 230 x 40 cm. De breedte maat betreft de kastmaat. Inclusief de lijst is de kast van 170 cm 183 cm breed.

Op aanvraag is de kast tevens verkrijgbaar in de maat 170 x 230 x 42 cm. De buffetkast van 170 cm breed ziet er anders uit dan de 120 cm kast. De 170 cm kast bestaat uit 4 deuren en 8 laden terwijl de 120 cm uit 2 deuren en 4 laden bestaat. Tevens verkrijgbaar met roede in plaats van planken. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijs op aanvraag.