• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wij stellen ons voor

 
Graag stellen wij ons aan jullie voor! Wij zijn Laura en Anne Verwaal. Onze woonwinkel bevindt zich in de Spittaalstraat, in het stadshart van de mooie Hanzestad Zutphen. Ruim 2 jaar geleden hebben wij de bestaande meubelzaak overgenomen en hier onze eigen invulling aan gegeven. Of het nu gaat om landelijke- of industriële meubelen, wij bieden een zeer ruime keuze aan zitmeubelen, kasten, eet- en salontafels, alsmede verlichting, vloerkleden en woonaccessoires. Wij zijn dealer en/of wederverkoper van o.a. UrbanSofa, Olàv Home, Eleonora, Frezoli Lighting, Brynxz Collections, Raaf en ML Fabrics.

Het historische pand waarin LAURAN WONEN zich bevindt beslaat ca. 1000m2 en het biedt een totaal aanbod voor een ieder die zijn huis op een smaakvolle wijze wil inrichten. LAURAN WONEN is CBW erkend (zeker van je aankoop). Samen met ons ervaren team zorgen wij ervoor dat de winkel iedere keer weer wordt voorzien van de nieuwste interieuritems en zorgen we ervoor dat de stijlkamers er strak uit zien. Ook voor interieur- of stylingadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag om van uw huis een thuis te maken. 
 
Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle winkel in Zutphen, of ga naar onze webwinkel (voorzien van het Webwinkel Keurmerk).
 
Ruime parkeermogelijkheden zijn aanwezig! Via de volgende link kan worden bekeken waar laadpunten voor electrische auto’s zich bevinden: https://www.oplaadpunten.nl/nederland/gelderland/zutphen
 
LAURAN WONEN, Spittaalstraat 102, 7201 EG Zutphen | [email protected]