• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

 
Graag stellen wij ons aan jullie voor! Wij zijn Laura en Anne Verwaal. Onze woonwinkel bevindt zich in de Spittaalstraat, in het stadshart van de mooie Hanzestad Zutphen. Of het nu gaat om landelijke- of industriële meubelen, wij bieden een zeer ruime keuze aan zitmeubelen, kasten, eet- en salontafels, alsmede verlichting, vloerkleden en woonaccessoires. Wij zijn dealer en/of wederverkoper van o.a. UrbanSofa, Olàv Home, Eleonora, Frezoli Lighting, Brynxz Collections, Raaf en ML Fabrics.

Het historische pand waarin LAURAN WONEN zich bevindt beslaat ca. 1000m2 en het biedt een totaal aanbod voor een ieder die zijn huis op een smaakvolle wijze wil inrichten. LAURAN WONEN is CBW erkend (zeker van je aankoop). Ook voor interieur- of stylingadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag om van uw huis een thuis te maken. 
 
Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle winkel in Zutphen, of ga naar onze webwinkel www.lauranwonen.nl (voorzien van het Webwinkel Keurmerk).
 
Ruime parkeermogelijkheden zijn aanwezig! Via de volgende link kan worden bekeken waar laadpunten voor electrische auto’s zich bevinden: https://www.oplaadpunten.nl/nederland/gelderland/zutphen
 
LAURAN WONEN, Spittaalstraat 102, 7201 EG Zutphen | [email protected]

KvK nummer: 7400003 
BTW nummer: NL860996189B01

 
LAURANWONEN.ZUTPHEN