• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Covid-19 Update

Beste klanten,

VANWEGE DE LOCKDOWN IS DE WINKEL HELAAS TOT 2 MAART 2021 GESLOTEN. U KUNT WEL BESTELLEN EN WIJ BEZORGEN OOK BIJ U THUIS. Vanaf 2 maart heten wij u weer van harte welkom om op afspraak te komen winkelen. Plan uw bezoek in door te bellen, mailen, stuur een bericht via WhatsApp of plan een afspraak in via de website.

Ondanks de beperkende maatregelen, willen wij u zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Gelukkig hebben wij een prachtige website/winkel met een grote keus aan artikelen die online kunnen worden besteld. 

Alle nieuwe en reeds geplaatste bestellingen via de winkel, social media en onze webwinkel blijven wij bezorgen/versturen of kunnen opgehaald worden in ons magazijn. Vooralsnog zullen de uitleveringen van onze leveranciers volgens ‘normaal’ doorgaan. Houdt er rekening mee dat vanwege allerlei beperkingen, er mogelijk vertragingen kunnen ontstaan. Wij proberen u hiervan op de hoogte te houden.

U kunt uiteraard rechtstreeks via de website een bestelling plaatsen, maar misschien wilt u eerst nadere informatie over een bepaald artikel. In dat geval zijn wij bereikbaar via de volgende kanalen:

Telefonisch: 0575-545889. LET OP: wij zien niet iedere dag in de winkel aanwezig. Mocht u geen gehoor krijgen, stuur ons dan een e-mail naar [email protected] Wij proberen uw e-mail dezelfde dag nog te beantwoorden. Ook zijn wij vrijwel gedurende de hele dag bereikbaar via Facebook Messenger en Instragram (@lauran_wonen). Wij kunnen u van advies voorzien via Facetime of kunnen in overleg bij u thuis langskomen. In overleg behoort het ook tot de mogelijkheid om met bepaalde artikelen thuis langs te komen met onze Lauran Wonen bus. 

Graag tot snel en bovenal: blijf gezond!