• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door LAURAN WONEN met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. LAURAN WONEN behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

De internetprijzen kunnen afwijken van de winkelprijzen.

Op (een deel van) het fotomateriaal dat op deze site staat berust copyright. Het is dan ook niet toegestaan om beeldmateriaal over te nemen, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van LAURAN WONEN.

Kwetsbaarheid melden / Responsible disclosure

LAURAN WONEN streeft ernaar haar (Lightspeed) website zo veilig mogelijk te houden en zo optimaal mogelijk te laten presteren. Desondanks kunnen er kwetsbaarheden voorkomen in informatiesystemen. Indien je een kwetsbaarheid bent tegengekomen verzoeken wij je zo spoedig mogelijk contact per e-mail met ons op te nemen. Wil je je uitschrijven voor de nieuwsbrief? Log dan hier in op je account en schrijf je eenvoudig uit voor de nieuwsbrieven. Nadat een melding is doorgezet naar de verantwoordelijke specialist, sturen we je een ontvangstbevestiging. Elke melding wordt zorgvuldig onderzocht. Wij verzoeken je daartoe om in de melding zoveel mogelijk details (locatie, werkwijze) omtrent de gevonden kwetsbaarheid te vermelden. Zodra onderzoek en een mogelijke fix hebben plaatsgevonden koppelen we dit aan je terug.