• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Interieuradvies B&B De Schuilplaats in Vorden

Op een idyllische plek in de prachtige bosrijke omgeving van Vorden staat de Bed & Breakfast De Schuilplaats en wij mochten de inrichting verzorgen. Wij zijn super trots op het eindresultaat, kijk je mee?

Wat was de vraag van B&B De Schuilplaats?

In december 2020 werden wij benaderd door de eigenaren van de Bed & Breakfast De Schuilplaats met de vraag om een interieuradvies. Hier hebben wij natuurlijk direct ja op gezegd, dankbaar dat wij waren in de corona periode waarin onze winkel ook nog dicht was. Op dat moment was de B&B nog volop in aanbouw en tijdens een bezichtiging en het kennismakingsgesprek werd duidelijk wat de wensen waren; namelijk een landelijk en warm interieur waar de gasten zich thuis in voelen.

Hoe hebben wij dit project aangepakt?

Op basis hiervan hebben wij een interieurplan opgesteld waarbij veel gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen en warme tinten. Wij mochten de B&B bijna volledig inrichten met twee lekker zittende fauteuils, een op maat gemaakte kast voor in de slaapkamer, verlichting en veel decoratie. Het resultaat is een sfeervol en gezellig interieur. Geweldig om het huis van "niks" naar iets heel knus te zien veranderen toch?! Foto's zeggen meer dan woorden, bekijk daarom hieronder de foto's van dit project.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat, wat vinden jullie ervan? 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact op!

 

Foto's voor het advies van Lauranwonen

    


Foto's na het advies van Lauranwonen