• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

UrbanSofa - Gezien bij de Grote Tuinverbouwing Aflevering 30

Deze week is het team in Heerhugowaard bij René en Bianca. Sinds een jaar wonen zij in hun nieuwe huis. De eethoek hebben ze al helemaal ingericht naar hun eigen smaak, maar de zithoek met meubels uit het oude huis passen daar niet meer bij. Om er een geheel van te maken heeft Djamilla gekozen voor onze Firenca Brooklyn Sofa met voorzetkussens in de zelfde kleur en stof, voor extra comfort! Voor in het midden van de zithoek is er gekozen voor de Rocco salontafel. Deze is behandeld met onze Care & Color olie zwart. 

Firenca Brooklyn sofa

Opstelling: 3 zits |  Stof: Ashton Grey

Comfortabele sofa met een speels biesje op de armleuningen en de zit- en rugkussens. De rugkussens zijn voorzien van een stoere ruitstiksel. De opstelling van de Firenca kun je helemaal zelf bepalen. 

Bekijk hier de Firenca. 

Rocco salontafel

Formaat : 130 x 70 cm |  Onderstel: X-leg zwart | Opties: Care & Color Black

De Rocco salontafel is een strakke tafel met een blad van massief Acaciahout. Voor het onderstel is er gekozen voor de X-leg zwart. Om de salontafel een andere uitstraling te geven is deze behandeld met onze Care & Color olie zwart. 

UrbanSofa Care & Color

De tafel kun je een kleurbehandeling geven zodat deze een andere uitstraling krijgt, hierbij heb je keuze uit de kleuren: Zwart, Grey Wash, Rustiek en Intens. Care en Color is een matte, niet glimmende bescherming die je kunt aanbrengen op bijna alle onbehandelde houtsoorten.

 

Stel hem op!

Je nieuwe UrbanSofa moet natuurlijk precies passen op de plek waar jij hem wenst. Een grote loungebank, een kleine bank of een mega bank? Geen probleem! Een 4 zits bank, een hoekbank of grote U-bank?  Gaat lukken! Bij UrbanSofa is elk model verkrijgbaar in talloze opstellingen. Door het vrijuit combineren van alle elementen lukt het daarom altijd om jouw gewenste opstelling te maken.

Bekijk de collectie. Kom gerust langs in onze showroom in Zutphen, wij hebben alle modellen op de vloer staan.

 

Benieuwd geworden? Bekijk onze Reel over de Auxerre hoekbank op onze Instagram pagina!

Bekijk Instagram Pagina