• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

UrbanSofa Tv dressoir Live Edge

€349,00
De Live Edge is een massieve, dikke boomstamtafel! De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling.
Ieder tafelblad is uniek!
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
UrbanSofa Tv dressoir Live Edge

De Live Edge is een massieve, dikke boomstamtafel gemaakt van het tropisch hardhout acacia! De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elk tafelblad uniek! 

Elk hardhouten tafelblad is tot wel vijf centimeter dik en geheel massief. De Live Edge tafelserie kun je naar eigen wens aanpassen. Onder de tafelbladen passen diverse onderstellen die in meerdere kleuren leverbaar zijn, van een strakke U tot een stoere X leg. Hiermee maak je jouw unieke tafel
helemaal passend bij jouw interieur!

Bekijk de Live Edge Productfolder voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden. Optioneel kun je een mediatray toevoegen, zodat je je tv ontvanger kwijt kunt. Meerprijs hiervoor bedraagt € 49,00. Vraag naar de mogelijkheden.

Er is tevens een Sidetable verkrijgbaar in de Live Edge serie!