• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Persoonlijk interieuradvies

Op zoek naar nieuwe inrichting? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen met het inrichten van jouw huis? Maak je niet ongerust, want je bent niet de enige. Er zijn talloze mogelijkheden en trends dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met passende of juist verrassende ideeën en ontwerpen maken wij graag van jouw huis een thuis. 

De mogelijkheden van een interieuradvies bij Lauran Wonen

Bij Lauran Wonen zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het krijgen van advies. Wij passen ons aan aan jouw wensen. Helemaal zoals jij het graag wilt. We kunnen je bijvoorbeeld voorzien van een:

 

Basisadvies

Een advies over kleurgebruik, indeling, meubelen, (interieur)stijl en materiaal. 

 • Intakegesprek in de winkel of bij jou thuis 
 • Moodboard
 • 2D interieurschets / plattegrond 
 • Kleuradvies
   
 • Meubelplan
Kosten: €100,- Dit bedrag wordt verrekend bij besteding boven €2000,- aan meubels. 
 
 


Compleet interieurontwerp

Wij werken een moodboard, een indelingsplan met 2D of 3D beelden, een materialenplan en een productoverzicht van meubels uit. 

 • Intakegesprek in de winkel of bij jou thuis
 • Persoonlijk moodboard
 • Kleuradvies
 • Meubelplan
 • Verlichtingsplan
 • 2D interieurschets / plattegrond
 • 3D ontwerp
€250,- Dit bedrag wordt verrekend bij besteding boven €3000,- aan meubels. 

Op locatie

Desgewenst komen wij bij je op locatie om de mogelijkheden te bespreken en de ruimte(s) te bekijken. Voordat je een interieuradvies bij ons aanvraagt is het wel belangrijk om te weten of onze stijl je aanspreekt. Hiervoor raden wij aan een kijkje te nemen op onze producten of kom langs in onze winkel in Zutphen. 

Heb je leuke items gezien, maar weet je niet precies hoe je de ruimte het beste kunt indelen of hoe je dit moet stylen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via ons contactformulier. Graag ontvangen wij direct een plattegrond en foto's van de ruimte(s) die je graag wilt inrichten. Heb je specifieke wensen of wil je graag bepaalde items in je nieuwe interieur behouden? Geeft dit dan aan in de begeleidende mail, dan houden wij hier rekening mee in het ontwerp. Wij nemen vervolgens contact met je op over de verdere aanpak en gaan vast aan de slag met het interieurontwerp. 

Tijdens de afspraak nemen we het interieurplan samen door, krijg je advies over meubelen, kleurgebruik en materialen die passen bij jouw woning. In de tekening kun je direct zien hoe de gekozen meubelen tot zijn recht komen in jouw interieur. Nog niet helemaal naar wens? Geen probleem, dan passen we het plan met liefde voor je aan. Is het plan uiteindelijk helemaal naar jullie wens, dan kunnen we overgaan tot het bestellen van de meubelen en komen we de meubels over een paar weken of maanden bij jou thuis afleveren. 

*Een 3D ontwerp is gratis in combinatie met afname van meubelen. 

Interieur afstylen

Nadat de meubels zijn afgeleverd, komen onze interieurstylisten graag persoonlijk bij je langs voor de afstyling. Wij nemen onze Lauran Wonen bus vol met woonaccessoires mee en bekijken samen met jou wat mooi bij de rest van het interieur staat. Zitten er items tussen die je niet mooi vindt? Geen probleem, deze nemen we gerust weer mee. Wat je mooi vind staan, kun je gelijk houden. 

Benieuwd geworden naar één van onze interieurprojecten? Bekijk hier het project van B&B De Schuilplaats die wij bijna volledig hebben mogen voorzien van meubelen en decoratie.