• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

UrbanSofa Zitbank Lausanne

De Lausanne is een prachtige bank met een moderne, strakke vormgeving. Deze bank is uitgevoerd met de nieuwste Pock-IT zitcomfort. Uniek zijn de ronde longchair en de halfronde hockers welke tegen de bank geschoven kunnen worden.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
UrbanSofa Zitbank Lausanne

De Lausanne is een prachtige bank met een moderne, strakke vormgeving. Uniek zijn de ronde longchair en de halfronde hockers welke tegen de bank geschoven kunnen worden.

Bekijk de Lausanne productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

NIEUW! De zitbank Lausanne is nu voorzien van het nieuwste zitcomfort van UrbanSofa! De bank heeft een uniek zitcomfort met een Pock-IT seat. De Pock-IT seat betaat uit een traagschuim topper voor een superieure drukverdeling en ultiem zitcomfort. Daarnaast bestaat het kussen uit een interieurvering met tientallen pockets met een hoogwaardige, soepele en stalen veer. Dit geeft het zitkussen zijn ultieme en duurzame comfort. En tot slot wordt er gebruik gemaakt van HR koudschuim. Dit is het allerbeste polyether en geeft de zittingen de perfecte, solide basis. Meerprijs Pock-IT seat: 36 euro per zitplek. De garantie op de Pock-IT seat bedraagt 5 jaar!

Uiteraard is de Pock-IT seat verkrijgbaar in bijna alle bankstellen van UrbanSofa. Vraag ons naar de mogelijkheden.